‘Hot Ride’ …….. openingsrit ‘News’

‘Hot Ride’ , openingsrit ‘News’

Morgen staat de openingsrit van het nieuwe seizoen gepland. We weten dat het morgen géén 20 graden zal worden maar we hopen desondanks op een grote opkomst.Vandaag hebben we de rit nog even nagereden en het is een mooie tocht geworden, vinden wij, met mooie afwisselende weggetjes.
 De tocht is in totaal 195 km . We vertrekken om kwart over 10 vanaf Plein Vijf (10.00 uur verzamelen) en gezien het weer hebben we vandaag nog ‘n extra stop gezocht onderweg, zodat we op tijd kunnen “opwarmen”.

        
 De planning is dus, om rond 11.00 uur aan een kopje koffie of thee te zitten met heerlijke limburgse vlaai voor de liefhebbers. Rond half 1 worden we verwacht in een gemütliche Bistro bij onze zuiderburen waar ze een smakelijke lunch voor ons kunnen fertig machen.
Ook ‘s middags rond de klok van kwart voor 3 hebben we nog een korte stop om nog even op te warmen mocht dat nodig zijn en verwachten we rond kwart over 4 terug te zijn bij ‘t Turfke.

Kom op mensen, trek lekkere warme kleding aan en als het zonnetje ons morgenmiddag nog komt verrassen valt het allemaal wel mee.

grtz, Leo & Willemien