El Fuego

El Fuego Drag Race Style Bike

                                                                                                                                                                                                                                                   Published by Cyril Huze April 9th, 2012in Builders, Customs and Editorial

Drie maanden geleden publiceerde ik een op maat van Thunderbike Duitsland op precies dezelfde Drag Racing stijl en de algemene houding, geschilderd in dezelfde typische Harley zwart en oranje kleuren. Dus, waarom nog een keer doen als dit nieuwe kan worden beschouwd slechts een simpele variant van wat je al hebt gezien? Uiteraard de wielen ………………….     In tegenstelling tot wat vaak wordt biker geloof, de zeer vette achterband is niet dood, en in Europa is het nog steeds goed en leven. Of geloof me, zou je ze niet zien opduiken uit de een na elkaar van de meest gerenommeerde winkels van het oude continent. Je kunt beter af vind je een zeer koele velgen als u een 280 mm rollen. En aangezien Thunderbike eigen wielen produceert, waarom niet bevorderlijk voor een gloednieuw design. CNC gefreesd tijdens zeer lange uren van een groot blok van aluminium, is dit wiel model simpelweg genaamd de Thunderbike Monoblock. Een bi-color behandeling en versierd met Pinstriping maken de 2 wielen unieker dan uniek. El Fuego, de naam van dit nieuwe Europa weg juridisch op maat maakt gebruik van min of meer het gebruikelijke recept van onderdelen van de typisch Duitse Muscle Drag Bike, een Harley Screaming Eagle 110 “-motor, een dikke buis Thunderbike Dragster RS frame, een Thunderbike enkelzijdige achterbrug, een air ride suspension kit, V-Tech Design controles, TB voor-en achterspatborden, Thunderbike RS Air Cleaner, dubbelwandige TB slepen buizen, Motogadget Motoscope Mini speedo, Kellermann Rhombus LED met geïntegreerde achterlicht en remlicht.

Deze slideshow vereist JavaScript.