Ne dubbele Hiep Hiep

‘El Gigante’ flikt ’t weer


Naar ons juist ter oren is gekomen op d’n afgelopen vergadering is het onzen ouwen veurzitter ‘Sitting Bert’ alias ‘El Gigante’ het weer gelukt om de complete HDC-D en menig Amerikaanse Airlines om te tuin te leiden.
Naar nu blijkt hebben ze in de States ne onaangekondigde dubbelslag, zeg maar gerust nekslag, geslagen.
Niet alleen het ie in het geheim z’n eigen vlees en bloed, Suzan, uitgehuwlijkt aan ander ‘HDC-D member’ René en wel in Las Vegas om zo een fistje of op z’n minst een rundje uit te sparen. Maar nu blijkt ook dat ie d’n hele trip voor vier personen hè betaald terwijl ze continu met z’n vijfen zijn geweest.

Namens HDC-D onze excuses, we goan hem hier op aanspreken.

Suzan & René natuurlijk ne ‘vette’ proficiat van ons allemoal

Supersonic Ooievaar

Foto’s van de Groot à GoGo (usa adventure)
te volgen via HDC-D webalbum
https://hdcdeurne.wordpress.com/fotobank/hdc-d-webalbum/