Harley-Davidson Roadshow feat. MOVICO uit Deurne

Harley Davidson Driver’s Experience

Een impactvolle beleving creëren voor motormerk nummer 1 in de wereld, Harley-Davidson. Dat betekent een emotioneel geladen communicatieconcept ontwikkelen waarbij de primaire zintuigen worden geprikkeld. Onze Expo Trailer 02 vult deze behoefte uitstekend in als ondersteunend driedimensionaal communicatiemiddel. Harley-Davidson ís tenslotte beleving. Ronkende motoren, glimmend staal, het gevoel van vrijheid, maar bovenal het ervaren van deze stoere krachtmachine onder je lijf.

Harley-Davidson is voor iedereen

Vanaf 7 april gaat de Harley-Davidson Roadshow toeren door de Benelux in onze volledig in stijl ingerichte Movico Expo Trailer 02. De belevingswereld die is gecreëerd is relevant voor al bestaande klanten, maar ook zeker voor mensen die nog niet bekend zijn met Harley-Davidson. Door de trailer te combineren met testritten en een zogenoemde Jump Start waarbij mensen kunnen schakelen en gas geven zonder daarbij te verplaatsen, wordt men meegenomen in hun eigen droom en zal de stap naar de dealer worden vergroot. Een driver’s experience, zó uniek volgens eigen zeggen, daar kun je nauwelijks weerstand tegen bieden. Liefhebbers van Harley-Davidson motoren komen in de showrooms niet alleen motoren tegen, maar een keuze uit accessoires en kleding. Harley-Davidson rijders zijn toegewijd aan hun merk. Die willen de wereld van het merk instappen, inclusief bijpassende accessoires waarmee de bike wordt gepersonaliseerd.

110 jaar Harley-Davidson

Al 110 jaar staat Harley-Davidson voor ultiem rijgenot en dat vertaalt zich nu in deze unieke showroombeleving op wielen. Mede door dit heugelijk feit bieden zij hun dealers de komende twee jaar de kans om de experience over te dragen op hun klanten. Dat kan voor de deur, maar ook tijdens evenementen of tourtochten. Twee operators van Movico, speciaal geselecteerd op hun affiniteit met motoren, zullen vast worden ingezet op dit project. Zij worden op locatie ondersteund door ervaren hostesses.

Interieur & design

De Expo Trailer 02 is een open en toegankelijke unit die mensen uitnodigt een kijkje te nemen. Movico heeft mogen zorgdragen voor het design van het interieur en de belettering van de trailer. Zo is de de historie van het merk terug te zien op de wanden in de zogenaamde Harley Time Line. Na een eerste briefing hebben we direct een uitgewerkte visualisatie gemaakt van de Expo Trailer 02 in Harley-Davidson stijl. Dat sprak meteen tot de verbeelding en heeft er, naast het duidelijke kwaliteitsniveau van onze trailers, voor gezorgd dat wij groen licht kregen om dit project ten uitvoer te brengen. Wij gaan er weer vol gas tegenaan!

Drawing 2