Koffiedik kijkers

Dutch Bikers

Koffiedik

Er zijn geen tsunami’s, de bosbranden zijn uit, Libië heeft geen chemische wapens meer, Geert Wilders begint aan een winterslaap kortom, er is nieuwstekort. En dan zit daar zo’n meneer aan een buro, die van zijn motorduivelwerkgever nieuws moet brengen. De avond ervoor zwaar doorgezakt op het communiefeestje van de buurjongen, kater die nabonkt in zijn kop en dan rijd er een motorrijder voorbij zijn raam. Knallende uitlaat die nadreunt in zijn kop. Motorrijder! MOTORRIJDERS! Yes! Eens even verzinnen, wat kun je daarover schrijven. Artikeltje met de namen Satudarah, Hells Angels, No Surrender, Bad Company MC, Willem van Boxtel, Klaas Otto erin en hoppa verzin er een verhaaltje omheen en je hebt weer sensatie.

Het Nieuwsblad bijt de spits af met het verzieken van de sfeer door nu al te vertellen dat 2014 het jaar van “de oorlogen tussen bikers” gaat worden. Joris van der Aa en Mark Eeckhout…

View original post 404 woorden meer