Albert Verlinde, bloedzuiger!

mooi artikel weer in de blog van >>Dutch Bikers<< tegen Bikermisbruik en onzinnigheid

Dutch Bikers

Onlangs deden Guus Meeuwis en Johnny de Mol wat ieder zou moeten doen als ze iets willen weten. Als je een vraag hebt, stel je die aan mensen die antwoorden hebben.
meeuwis-de-molOver No Surrender MC wordt in de pers geschreven en gepraat. De ene onzin lullende raaskallende raamstaarder rolt over de volgende hersenloze babbelaar heen om te vertellen wat ze denken. Niet wat ze weten…  Maar wat ze denken. En dat denken word gevoed door de maatschappelijke opinie die samengesteld word door de raamstaarders op het ministerie van propaganda, geleid door Ivo Opstelten en Fred Teeven.

Nu dus weer Albert Verlinde. Al vaker “kwalbert” genoemd om zijn slijmerige draaiende manier van presenteren. Albert Verlinde gaf in zijn RTL uitzending van RTL boulevard Johnny de Mol en Guus Meeuwis er van langs omdat ze voor opnames van hun programma twee dagen te gast waren geweest bij No Surrender MC. Net zoals…

View original post 568 woorden meer