Recall

Harley-Davidson roept 185.000 motoren terug

Categorie: Motornieuws

Harley Davidson roept ruim 185.000 motoren terug naar de dealer in verband met niet goed gemonteerde zadeltassen. Deze kunnen tijdens het rijden losraken omdat ze niet goed geborgd zijn waardoor een gevaarlijke situatie kan ontstaan voor het overige verkeer. De terugroep actie is van toepassing op de volgende modellen met het bouwjaar 2014 en 2015: Road King, Street Glide, Street Glide Special, Electra Glide Ultra Classic, Ultra Limited, Police Road King, Police Electra Glide, CVO Ultra Limited, 2014 CVO Road King, en 2015 Electra Glide Ultra Classic Low, Ultra Limited Low, Road Glide, Road Glide Special, CVO Straat Glide en de CVO Road Glide Ultra.

Harley-Davidson zal de eigenaren van bovengenoemde modellen via een brief op de hoogte stellen en dealers zullen de zadeltassen gratis opnieuw monteren met een nieuwe bevestigings-set. De recall-actie is gisteren van start gegaan, maar zelf contact opnemen met de Harley-Davidson klantenservice of lokale dealer kan natuurlijk ook.

H D electra glide