Elite corps van Indian ‘Roadmaster’

It’s Nostalgia. It’s sumptuous. It’s self-indulgence.
“the cream of the crop”

 

Op de jaarlijks dealershow in Las Vegas heeft Indian Motorcycle twee nieuwe 2018-modellen en een aantal updates voor het komende modeljaar aangekondigd. De nieuwe, ‘ultra-premium’ 2018 Indian Roadmaster Elite is volgens Indian “the most luxurious motorcycle money can buy”. Het topmodel wordt als Limited Edition gebracht en zal hierdoor mogelijk maar beperkt voorradig zijn. Daarbij trekt vooral de two-tone Cobalt Candy/Black Crystal kleurstelling met 23 karaats gouden afwerking de aandacht, volgens Indian kost het wel 30 uur om deze met de hand aan te brengen.

Standaard wordt de Elite voorzien van het Ride Command systeem, een 300-watt audiosysteem, armsteunen voor de passagier, gefreesde aluminium floorboards, een speciale console met 15 waarschuwings-LED’s en opvallende spiegels. De Roadmaster blijft voorzien van het 111 Thunderstroke motorblok met 1811 cc, goed voor 161 Nm aan koppel waarmee de 433 kilo (rijklaar) wordt aangedreven

 

Deze slideshow vereist JavaScript.