Jack’s Customs stopt: voorraad exclusieve Harley’s geveild

Knipsel.JPG

Jacks Customs, hét adres in Nederlands voor custom build motorfietsen, sluit zijn deuren en dat heeft een grote impact. Ruim 330 (motor)onderdelen worden online geveild, waaronder 27 unieke en fantastische motoren, choppers en trikes. De veiling loopt van 13 februari tot 15 maart. Het moment om een speciale Custom of een ander hebbeding op de kop te tikken!

Unieke collectie
“Het komt zelden voor dat we zo’n unieke collectie als geheel in de verkoop krijgen. Wij verwachten veel interesse uit binnen- en buitenland.” Geeft veilingmeester Frank Adam aan. Zo staat een Harley-Davidson Tour FLHTC EI.GI.CI uit 2003, een Trike tec Roadster of Bomardier Can-Am uit 2013 in de veiling. De openingsbiedingen van € 1.000,- voor een motor, trike of chopper maakt deze veiling interessant onder liefhebbers. Een andere eyecatcher is een Stam TR 3500 motortransport aanhangwagen uit 2012. Naast de motoren bevat de veiling ook een uitgebreide collectie aan motoraccessoires, zoals kleding, motorhelmen, koffers, brillen en gadgets.

Over de veiling
De online veiling heeft zijn virtuele deuren op 13 februari geopend en sluit deze op 15 maart 2019.
De kijkdag voor alle veilingitems is op 9 maart 2019 van 10:00 – 16:00 uur.
Locatie: Schotsestraat 3 – 5171 DT Kaatsheuvel.

De specifieke veiling en alle daarbij behorende details zijn te bekijken via deze link: https://mtrn.ws/JacksCustoms