Zin in ’n stevige borrel?

Dan is hier je dorstlesser………….

Je 2022 Jack Daniel’s & Klock Werks Custom Indian Challenger

Niet zomaar een Indian Challenger, het is een Jack Daniel’s/Klock Werks Custom Limited Edition Indian Challenger Dark Horse die een eerbetoon brengt aan Tennessee Rye Whiskey met eersteklas voorzieningen, ultramoderne technologie en aangepaste metallic lak met gouden en groene accenten en een hele reeks subtiele aangepaste details die alleen het werk van Brian Klock zouden kunnen zijn. Met andere woorden, een zoete Indiaan en ……. een van de slechts 107 beschikbare.

Minneapolis, MN–14 oktober 2021– Indian Motorcycle, America’s First Motorcycle Company, en Jack Daniel’s, Amerika’s eerste geregistreerde distilleerderij, en Klock Werks Custom Cycles werken samen om Amerikaans vakmanschap te vieren met de introductie van de Jack Daniel’s Limited Edition Indian Challenger Dark Horse . Deze 2022 Jack Daniel’s Limited Edition Indian Challenger Dark Horse markeert het zesde jaar van deze gedurfde samenwerking. De limited-edition-serie haalt inspiratie uit Jack Daniel’s beroemde Tennessee Rye-whisky met hun motto:
elk product moet het verlangen naar innovatie belichamen, om zo een voorbeeld te willen zijn van wereld- klasse vakmanschap

Met slechts 107 beschikbaar exemplaren wereldwijd, maakt de Jack Daniel’s Limited Edition Indian Challenger Dark Horse een gedurfd, uniek statement. De aangepaste Rye Metallic-lak met gouden en groene accenten knipoogt naar het hoogwaardige fabricageproces van Jack Daniel’s Tennessee Rye-whisky, terwijl de eersteklas voorzieningen en ultramoderne technologie van de motorfiets ongeëvenaard comfort en prestaties leveren.
“We zijn er trots op deze unieke samenwerking met Jack Daniel’s en Klock Werks voort te zetten – twee gerespecteerde merken met wie we het eeuwenoude Amerikaanse ethos van compromisloze kwaliteit en vakmanschap delen”, aldus Aaron Jax, Vice President van Indian Motorcycle.
“De Jack Daniel’s Limited Edition Indian Challenger Dark Horse tilt onze bekroonde bagger naar een nog hoger niveau en vertegenwoordigt het hoogste niveau van premium technologie en vakmanschap – net zoals Jack Daniel’s heeft gedaan met zijn Tennessee Rye-whisky.”

Met op maat geïnspireerde stijl en technologie als doelstelling, zijn dit belangrijkste kenmerken van de 2022 Jack Daniel’s Limited Edition Indian Challenger Dark Horse.

Gedurfd, exclusief ontwerp

Aandacht voor detail en de geest van innovatie, die Jack Daniel’s Tennessee Rye-whisky tot een gedurfd uniek succes hebben gemaakt, zijn terug te vinden in het ontwerp van de limited-edition motorfiets. Naast de aangepaste lak heeft de motorfiets een genummerd Jack Daniel’s Montana Silversmiths-embleem, op maat gegraveerde vloerplanken voor de rijder en passagiers, en een echt leren, en op maat gestikt Jack Daniel’s zadel.

Eersteklas voorzieningen en technologie

Eersteklas functies aan boord van de Jack Daniel’s Limited Edition Indian Challenger Dark Horse zijn onder meer een Pathfinder Adaptive LED-koplamp en Pathfinder S LED Driving Lights, elektronisch instelbare voorspanning van de achtervering, Powerband Audio, een stijlvolle uitlopende voorruit, een laag stuur en meer.

 • Pathfinder Adaptive LED-koplamp en Pathfinder S LED-rijverlichting.
  De adaptieve koplamp van Indian Motorcycle detecteert de hellingshoek van de motor en activeert individuele led-projectorstralen voor een ongekende zichtbaarheid. Met 15 individuele LED-lenzen die zich in realtime aanpassen aan de hellingshoek van de fiets, technologie waarvoor patent is aangevraagd en de eerste adaptieve grootlichtfunctie in de branche, levert de Pathfinder Adaptive LED Headlight een ongeëvenaarde verlichting van de weg die voor je ligt – of je nu rechtop staat of in een rechte lijn rijdt. lijn of leunde voorover om een ​​bocht te maken.
 • Fox elektronisch verstelbare veervoorspanning achter.
  De Jack Daniel’s Limited Edition Indian Challenger Dark Horse heeft Fox elektronisch instelbare voorspanning van de achtervering waarmee rijders de voorspanning van de achtervering kunnen aanpassen vanuit het gemak van hun infotainmentsysteem. Om dit te doen, selecteren rijders of er een passagier is en voeren ze eenvoudig het geschatte gewicht in van wat er op de motorfiets wordt vervoerd. De elektronisch instelbare veervoorspanning van de achtervering zorgt voor de rest en stelt de veervoorspanning in voor optimaal rij- en stuurgedrag.
 • Powerband-audio.
  Luid en duidelijk. De Jack Daniel’s Limited Edition Indian Challenger Dark Horse is voorzien van het eersteklas Indian Motorcycle-geluidssysteem, Powerband Audio. Met verbeterde kuipluidsprekers en toegevoegde zadeltasluidsprekers is Powerband Audio tot 50% luider dan standaardaudio. Ride Command-rijders zullen ook de luxe ontvangen van het toonaangevende 7-inch display van de Indiase motorfietsindustrie, aangedreven door Ride Command met Apple CarPlay, dat een eenvoudiger, meer aangepast niveau van controle biedt voor muziek, navigatievoorkeuren en informatie over mobiele apparaten. Bovendien biedt Ride Command rijders verkeers- en weer-overlays, belangrijke voertuiginformatie en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. 
 • Power Plus vloeistof gekoelde V-Twin.
  Met de vloeistof gekoelde PowerPlus-motor van 108 kubieke inch levert de Jack Daniel’s Limited Edition Indian Challenger Dark Horse een toonaangevende 122 pk en 128 ft-lbs. van koppel. Rijders die een aangepaste stijl willen toevoegen en het geluid willen verbeteren, kunnen een PowerPlus Stage 1 luchtinlaat toevoegen met de Indian Motorcycle Stage 1 ovale slip-on demperkit. Om 10% meer pk’s en 3% meer koppel te ontketenen, kunnen rijders upgraden naar de Indian MotorcyclePowerPlus Stage 2 Performance Cams.

“Net zoals de Indian Challenger de maatstaf voor Amerikaanse baggers doorbreekt, doet onze Tennessee Rye dit voor Amerikaanse whisky door zijn unieke distillatieproces en gedurfde afwerking”, zegt Greg Luehrs, directeur sponsoring en partnerschappen bij Jack Daniel’s. “De fiets van dit jaar belichaamt perfect waar onze rogge voor staat: innovatie en een meedogenloze, compromisloze drive om Amerikaanse producten van de hoogste kwaliteit te maken.
In Amerika is deze Jack Daniel’s Limited Edition Indian Challenger Dark Horse exclusief verkrijgbaar via Indian Motorcycle-dealers vanaf $ 36.999 Het bestelvenster is geopend op 21 oktober 2021 om 12:00 uur EST en sluit zodra alle fietsen zijn verkocht. Elke Indian Motorcycle-dealer krijgt de kans om bestellingen te plaatsen tijdens het venster en neemt vervolgens contact op met de gelukkige kopers wanneer de bestelling is bevestigd. Om ervoor te zorgen dat de rijder in aanmerking komt voor een aankoop, moet elke klant het formulier op Indian Motorcycle.com invullen en contact opnemen met zijn Indian Motorcycle-dealer. Elke motor wordt gebouwd als een modeljaar 2022.

Ik zeg proost……………. ben ‘r wel weer aan toe